Pizzaen rækker til fire personer.
Dej:
- 25 g gær
- 25 g smør
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk groft salt
- 1 dl creme fraise
- 2 dl vand
- 400-500 g pizzamel
Fyld:
- 1 lille glas grøn pesto
- 1 lille glas soltørrede tomater i olie
- 1 ds artiskokhjerter
- 1 bakke rucola
- 1 ps revet mozzarella
- 1-2 kugler frisk mozzarella
- 8 tynde skiver parmaskinke
- Evt. oregano.
Vejledning:
- Smelt smøret og rør vandet i.
- Opløs gæren i det, når væsken er håndvarm.
- Kom olie, salt og creme fraise i.
- Tilsæt melet lidt efter lidt, til det kan æltes.
- Ælt til en smidig dej, dæk den til og stil den et lunt sted i en halv time.
- Tænd ovnen på 220 grader.
- Rul dejen ud, så den passer til en bradepande med bagepapir. (Da vi har pizzasten, og ofte deler den op i to portioner, ruller vi den rund i stedet).
- Forbag pizzabunden midt i ovnen i ca. 8 min.
- Lad pizzabunden afkøle.
- Skær de soltørrede tomater i små stykker.
- Tør rucolaen rigtig godt.
- Skær den friske mozzarella i skiver.
- Smør pizzabunden med grøn pesto, og drys med revet mozzarella.
- Fordel rucola ovenpå ( der skal meget på).
- Drys med soltørrede tomater og kom artiskokhjerter på.
- Læg skinken og skiver af frisk mozzarella øverst.
- Dryp med lidt olivenolie.
- Drys evt. med lidt oregano.
- Bag igen ved 200 grader til osten er smeltet ( ca. 12 min).
See U later, Decorator!
Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar