torsdag den 4. april 2013

Laks i fad!

Normalt er jeg ikke vild med fisk, men jeg elsker Michaels opskrift på laksefilét i fad. Det smager så godt, er let at lave og kan tilpasses til alle prisklasser, da man selv bestemmer hvilke grønsager der skal i fadet foruden laksen. 

Vi brugte:

  • 1 ds. hakkede tomater.
  • Kartofler.
  • Rød peber.
  • Champignon.
  • Gulerødder.
  • Blomkål.
  • Madlavningsfløde 250 ml.
  • 2 stk. laksefilét. 
  • Hvidløg efter smag.
  • Chili.
  • Basilikum.
  • Rosmarin.
  • Salt.
  • Peber.
  • Saft fra 1 lime. 
Hakkede tomater hældes i et ildfast fad, og put krydderier i. Herefter tilføjes grønsager, og limesaft hældes over. Bages i ovnen ved 200 grader (varmluft) i 40 min. 
Herefter hældes madlavningsfløden i og blandes med resten. Lakse stykkerne lægges øverst, og krydres med salt og peber. Herefter bages retten ved samme temperatur i 20 min. 
Serveres med godt brød. 







See U later, Decorator!

Camilla




Ingen kommentarer:

Send en kommentar