tirsdag den 24. februar 2015

Voldsomt hypede items!Overstående ting er et lille udsnit af super hypede items, i blogverdenen. Jeg følger omkring 600 forskellige blogs, og derfor sker det at, jeg ser ting flere gange. Selv hvis man ikke følger helt så mange blogs, har man nok en anelse om hvilke ting der ofte går igen. På grund af de mange delinger, bliver tingene voldsomt hypede. Tingene på overstående collage har jeg enten tænkt på at eje og siden droppet eller ejer jeg allerede. Jo flere der ejer disse ting, jo mere lyst får jeg til også at eje dem. Alligevel er jeg en form for udbryder type, som ikke gider at eje det alle andre gør. Derfor plejer jeg at ønske/købe mig ting som går lidt imod strømmen. F.eks. kan jeg godt lide by Lassen stagerne, men eftersom jeg ikke gider at eje en kubus 4, har jeg i stedet valgt en line 2. Endnu et eksempel er på Lyngby vaserne, som jeg synes er super fine og tidsløse. De er bare blevet så pop i hvid og sort, derfor har jeg valgt en gennemsigtig. What a rebel! ;)

Selvfølgelig ejer jeg ting fra Kähler (hvem gør ikke det). Jeg ejer grafiske plakater, som jeg stadig er glad for, jeg er bare i gang med at bevæge mig mod sort-hvide billeder da de siger SÅ meget mere. Desuden ejer jeg en enkelt ting fra Design Letters og en enkelt ting i kobber. Holmegaard lanternen ejer jeg også, hvilket jeg gentagne gange har fortrudt. Den er skam pæn, jeg kan bare ikke få den til at passe ind i mit hjem. Kun min altan, og den er for tiden ikke i brug. Holmegaard lanternen købte jeg efter den blev voldsomt hypet, og jeg valgte at følge med strømmen. Hvilket er en skam, for nu får jeg den ikke brugt da jeg synes den er aaaalt for pop. 

Egentlig opfordrer jeg nok bare til at, være lidt mere original og gå efter andre ting end mærkevarerne. Tag på loppemarkedet og køb en gammel ting, eller indram en børnetegning. Det skaber sjæl, og så kan det lige pludselig blive svært at få indretningen til at gå op i en højere enhed! Jeg siger ikke at, man ikke kan bruge nogle af tingene på collagen, for selvfølgelig kan man det. Problemet for mig bliver når alt i boligen er et tydeligt brand, det virker for mig som en reklame bolig, og de er ret upersonlige efter min mening.

Gudskelov har jeg aldrig haft folk til at poste sure kommentarer over noget jeg har skrevet, så hvis der er nogle som er blevet fornærmet derude, så husk lige at det bare er min mening om nogle af de her ting. Hver sin smag ikke :D 
Hvis det alligevel skulle føre til min første offentlige sviner, vil jeg tage det med et smil, så ved i det :)
Er nogen som kan følge mig eller lyder jeg tosset? Det skulle ikke være første gang det er sket ;)

See U later, Decorator!

Camilla 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar