mandag den 30. december 2013

Evaluering af give-away!Det er ikke lang tid siden jeg afsluttede konkurrencen om porcelænsblomst creolerne fra Anette Brahe. Konkurrencen forløb ikke som jeg ønskede, idet der var en del bøvl med den. Oprindeligt blev konkurrencen oprettet med fire krav, dog virkede det som om det var for mange og for bøvlet. Derfor slettede jeg det ene, så det meste kunne klares på facebook og der ud over skulle der skrives en kommentar til indlægget på bloggen. Dog var der stadig bøvl, med sidstnævnte krav. Derfor opgav jeg, og fulgte bare med i hvem der likede bloggens - og Fru brahes facebooksider. 

Nå, men nok af det. Det jeg ville med dette indlæg var at høre jeres mening om konkurrencen. Var det for bøvlet? Vil i helst have give-aways som foregår på facebook? Var det ikke en præmie der tiltalte dig? Druknede den i eksamensstress? Hvilke præmier er i mest interesserede i? osv.
Hvis i synes det hele var dårligt udført, så må i også meget gerne skrive det, så længe i kommer med gode ideer til forbedrelse selvfølgelig :) 


See U later, Decorator!

Camila

2 kommentarer:

  1. Jeg synes det er ok med krav om at følge bloggen, men ikke alle har facebook - og det er jo trods alt her, på bloggen, man følger med, så facebook krav synes jeg ikke om. Det kan godt få mig til at bakke ud. Så kan man evt. få ekstra lodder for de andre ting :)

    Jeg synes det var nogle fine smykker :)

    SvarSlet
  2. God ide Irene, det tror jeg faktisk jeg vil gøre næste gang :)
    Rigtig godt nytår til dig!:)

    SvarSlet