tirsdag den 16. juli 2013

Den ultimative pige pizza!

Jeg har kendt til denne opskrift i et stykke tid, og elsker den! Når vi skal have pizza herhjemme laver jeg altid den, mens Michael laver sin egen herre pizza :)

Pizzaen rækker til fire personer.

Dej:

  • 25 g gær
  • 25 g smør
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • 1 dl creme fraise
  • 2 dl vand
  • 400-500 g pizzamel
Fyld:
  • 1 lille glas grøn pesto
  • 1 lille glas soltørrede tomater i olie 
  • 1 ds artiskokhjerter
  • 1 bakke rucola
  • 1 ps revet mozzarella
  • 1-2 kugler frisk mozzarella
  • 8 tynde skiver parmaskinke
  • Evt. oregano.


Vejledning:
  • Smelt smøret og rør vandet i.
  • Opløs gæren i det, når væsken er håndvarm.
  • Kom olie, salt og creme fraise i. 
  • Tilsæt melet lidt efter lidt, til det kan æltes. 
  • Ælt til en smidig dej, dæk den til og stil den et lunt sted i en halv time. 
  • Tænd ovnen på 220 grader.
  • Rul dejen ud, så den passer til en bradepande med bagepapir. (Da vi har pizzasten, og ofte deler den op i to portioner, ruller vi den rund i stedet). 
  • Forbag pizzabunden midt i ovnen i ca. 8 min. 
  • Lad pizzabunden afkøle.
  • Skær de soltørrede tomater i små stykker.
  • Tør rucolaen rigtig godt.
  • Skær den friske mozzarella i skiver.
  • Smør pizzabunden med grøn pesto, og drys med revet mozzarella.
  • Fordel rucola ovenpå ( der skal meget på).
  • Drys med soltørrede tomater og kom artiskokhjerter på.
  • Læg skinken og skiver af frisk mozzarella øverst.
  • Dryp med lidt olivenolie.
  • Drys evt. med lidt oregano.
  • Bag igen ved 200 grader til osten er smeltet ( ca. 12 min). 




See U later, Decorator!

Camilla




Ingen kommentarer:

Send en kommentar