mandag den 20. maj 2013

Decadent Copenhagen!
1/2/3/4/5/6/7/8/9/10.


Jeg er for nylig blevet bekendt med dette fantastiske mærke, som laver flotte tasker som kan passe til en hver stil, og samtidig fås i et hav af farver. Jeg er faldet pladask for deres shopper bags ( nr.1), og ville meget gerne eje en i sort læder. Jeg har selv en Louis Vuitton Speedy 40, som jeg elsker og bruger til alt, men jeg synes jeg mangler en fed taske i sort. Indtil videre bliver det dog ved drømmen, da der er mange andre drømme der skal føres ud i livet først :)
Mærket føres bl.a. i Salling, men kan også købes via deres hjemmeside hvor i også kan se hele deres sortiment :)See U later, Decorator!

Camilla
4 kommentarer:

 1. Jeg fik small shopperen i sort med pels i fødselsdagsgave - og jeg elsker den!! - Har ønsket mig small shopperen i nærmest hundrede år, så blev så lykkelig da jeg fik dem af mine skønne veninder <3
  total yndlingsmærke!! Har selvfølgelig clutchen til - så næste ønske er en mindre taske til byture etc. :-)

  SvarSlet
 2. Hej :)

  Faktisk var det gennem din blog ( som jeg er en evig følger af), at jeg fik sat navn på dette skønne mærke. Jeg har nemlig ofte set andre med tasken i Aarhus, så nu er mysteriet løst :)
  Jeg er meget glad for at du lige har været forbi min blog. Du kender nok til den svære start som blogger, og tanken om man nu også gør det godt nok. Så er det dejligt når der en gang i mellem kommer en kommentar, som hvis ikke andet bekræfter en i at der er nogle der gider følge med :)

  Camilla

  SvarSlet
 3. Jeg følger med, jeg har ikke altid så meget tid til at kommentere - følge rjo en 1 mia blogs for at finde god inspiration - og din er faktisk lidt træls at kommentere på (sorry to say) pga. den ikke huske navn og webadresse + man skal skrive den der robotkode.... tror måske det giver et frafald i kommentarer - bare en tanke ;-)
  Men det er en fin blog, og btw. lækker gang du har fået lavet!!
  tak fordi du følger med hos mig <3

  SvarSlet
 4. Det vidste jeg slet ikke, det må jeg hellere se at få gjort noget ved.
  Og mange tak for de søde ord :)
  Rigtig god weekend til dig! :)

  SvarSlet