onsdag den 27. marts 2013

Lækre køkkener!

Min nuværende køkkendrøm består af sorte elementer, rå hvidevarer i stål, et gaskomfur og spartlede vægge, men ja den drøm må vente, og ændre sig med garanti også :) Alligevel vil jeg gerne inspirere jer med nogle lækre køkkener, og hvordan man kan opdatere sit køkken, uden at det koster en mindre formue :)Det her minder meget om mit drømme køkken. Jeg synes det er så flot :)
Kilde: Iboligen.

Lækkert og lyst, det er svært at blive træt af sådan et køkken.
Kilde: Vordingborg.

Lyst, og romantisk køkken.
Kilde: Invita.

En kombination af de feminine og rå køkken. I min verden er 
det både stilrent, og tidsløst. Jeg ville elske at bo der.
Kilde: Kvik.

Ligesom overstående billede er dette køkken en blanding
 af det feminine, og det rå. 
Kilde: Vordingborg.

Lækkert, råt køkken med industrielle elementer.
Kilde: k-co-copenhagen.

Industrielt og råt køkken. Lamperne og de lyse
klinker, giver et feminint modspil. 
Kilde: Isabellas.

Lyst, feminint og farverigt. 
Kilde: Boligmagasinet.Hvis køkkenet trænger til en opdatering, men du ikke vil købe et helt nyt køkken, kan man male køkkenlågerne i en anden farve. Det vil give en stor forandring. Derefter kan man supplere med ny vægfarve og greb.
 Tilbehør såsom viskestykker, brødkasser vil også give en stor forandring. Nogle gange er det ikke andet der skal til, for at føle at man har fået et nyt køkken. Kig på billederne, for at få inspiration :)
See U later, Decorator!

Camilla2 kommentarer:

 1. Hvis man i forvejen har sprøjtemalede fronter på sine skuffefronter eller låger, så kan det - som du selv er inde på - være rigtig fornuftigt at male køkkenet, hvis man synes det trænger til fornyelse.

  Farver giver et helt nyt liv og glød til køkkenet, og det er helt klart også nogle af de trends vi ser i øjeblikket. De monokrome farver, hvid og sort, dominerer selvfølgelig stadig markedet, men vi har for nyligt haft fornøjelsen af at arbejde med okseblodsrøde lister, og grå fronter på højskabe.

  Fin blog du har dig her :)

  Kasper
  Garde Hvalsøe A/S
  http://www.gardehvalsoe.com

  SvarSlet
 2. Hej Kasper

  Ja det er utroligt hvad en ny farve kan gøre. Jeg har været inde at kigge på jeres hjemmeside, det er godt nok nogle lækre køkkener i har :)
  Mange tak for de søde ord :)

  Med venlig hilsen
  Camilla

  SvarSlet